Magazin

Cod Produs: 5949034002800.

TARATE GRAU 250G

In stock

Ingrediente : 100 % tarate de grau. Taratele de grau, contin fibre care odata ajunse in stomac, absorb apa crescandu-si volumul oferind astfel senzatia de satietate. Deasemenea sunt sursa de minerale si vitamine.

Cumpară   aici

vezi descrierea scurtaascunde descrierea scurta

Ingrediente : 100 % tarate de grau. Taratele de grau, contin fibre care odata ajunse in stomac, absorb apa crescandu-si volumul oferind astfel senzatia de satietate. Deasemenea sunt sursa de minerale si vitamine.

vezi descrierea produsuluiascunde descrierea produsului

Descriere Produs

Denumire produs:  Tărâțe grâu 250G

Ingrediente:  Tărâțe grâu

Istoric:  Primele semne ale descoperirii grâului datează încă de acum 9000 de ani și provin din Asia de Sud – Vest. Locuitorii acelor regiuni recoltau și apoi cultivau o specie de grâu sălbatică, dar care în timp s-a dezvoltat în grâul din zilele noastre. Grâul și tărâțele de grâu s-au impus ca alimente de bază în culturile occidentale. În România, se speculează că grâul este cultivat din neoliticul timpuriu. Cultivarea grâului este mult mai simplă decât cea a orezului, întrucât câmpurile cultivate nu au nevoie de amenajări speciale, iar lucrările de întreținerenu nu sunt  deloc complicate. În perioada recentă, tărâțele de grâu au căpătat un rol foarte important în alimentația de zi cu zi, datorită conținutului bogat de fibre naturale și rolului lor benefic asupra bunei funcționări a organismului.

Proprietăţi: Învelișul bobului de grâu se regăsește integral în tărâțele de grâu și reprezintă o parte importantă a acestora. Tărâțele de grâu conțin o cantitate bogată de fibre, cât și de vitamine și inerale benefice pentru sănătate. Tărâțele de grâu Pirifan sunt bogate în grupul de vitamine B, conținând vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B9. De asemenea, mineralele benefice din compoziția tărâțelor de grâu sunt, printre altele, sodiu, potasiu, magneziu sau calciu.

Beneficii: Tărâțele de grâu sunt emoliente, în mod special pentru stomac și intestine. Tărâțele de grâu Pirifan, integrate în mai multe rețete, după preferințe, sunt recomandate persoanelor cu afecțiuni cardiace, digestive, sau neuro-musculare. Datorită vitaminelor, mineralelor, cât și aminoacizilor esențiali pe care îi conțin, tărâțele de grâu duc la un tonic general pozitiv, oferind un bust de energie și bună dispoziție. 90% din oligoelemente se află în tărâțe și, alături de fibrele vegetale, conferă tărâțelor de grâu un rol important în prevenirea sau vindecarea multor boli.

Reţete: Tărâțele de grâu Pirifan se pot consuma în starea lor naturală, alături de apă, ceai, sau lapte, cu miere sau ca adaos la alte alimente nefierte. Pentru a avea energie suficientă încă de la începutul zilei, este recomandat consumul de tărâțe la micul-dejun, presărate peste fulgii de cereale sau peste iaurt. Pâinea din făină de secară ar fi incompletă fără tărâțele de grâu. Acestea fac parte din aluatul care conține sare, făină, apă și drojdie care, frământat și omogenizat, după ce este dospit este introdus în cuptor. După ce se rumenește, vom avea în față cea mai sănătoasă și recomandată pâine.

Valori nutritionale medii/100g
Valoare energetică 1158kj/278kcal
Proteine 14.9 gr
Glucide 2.3 gr
Lipide 4.1 gr
Fibre 37.8 gr

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “TARATE GRAU 250G”