Calitate Superioara


Pentru echipa Pirifan, prioritatea o reprezintă clientul şi satisfacţia acestuia. Și dacă preocuparea noastră este el, atunci produsele noastre trebuie să fie de cea mai bună calitate.

Acest lucru înseamnă nu doar folosirea unor ingrediente naturale, ci și un întreg proces de producție în care accentul cade pe crearea unui produs finit echilibrat nutrițional, prin mijloace de ultimă generație. Colaborările noastre numără producători de renume din întreaga lume, cu care este păstrată o comunicare continuă, ce include și vizite anuale. Sistemele de managementul calității de care aceștia beneficiază sunt de cea mai înaltă calitate, ISO HACCP și IFS, iar acest lucru se reflectă clar în tipul și durata colaborării noastre.

Pirifan nu este mai prejos, fiind omologat ISO 22000, privind Cerințele pentru organizațiile din cadrul lanțului alimentar și beneficiind de toate elementele necesare unui sistem de management al siguranței alimentelor extrem de eficient. Acest lucru include și o echipă special destinată acestei activități, care verifică din punct de vedere calitativ produsele pe parcursul întregului proces de fabricație: de la recepția materiilor prime, la fluxul de fabricație, până la produsul finalizat.

Fabrica în care realizăm întregul proces de producție a fost construită în anul 2014, după standardele stabilite la nivel european şi cuprinde o suprafață de 1400 mp, în care sunt găzduite toate etapele de la ingredientele culese din inima naturii, la porțiile de sănătate pe care vi le punem la dispoziție pe rafturile magazinelor.

Personalul nostru este format din profesioniști, a căror dedicare și atenție la detalii pe parcursul întregului proces de realizare a alimentelor sunt necondiționate. Echipa noastră înțelege importanța unei alimentații sănătoase pentru buna funcționare a organismului și pentru o viață lipsită de griji.

Dorim, așadar, să vă oferim toate acestea prin producerea și distribuirea cât mai aproape de voi a unor alimente ce pot fi definite prin cuvinte precum sănătate, calitate, natură, grijă pentru sine.