File de peste in crusta de fulgi de porumb!

Ingrediente:

f53c9bb226266f961a8c809506d5f2f3-115 gr de maioneza

-15 gr de ceapa tocata marunt

-30 gr de patrunjel tocat

-115 gr de faina de grau

-o lingurita de sare

-2 oua

-45 ml de apa

-600 gr cornflakes maruntiti

-4 bucati de peste

-60 ml de ulei vegetal

 

Intr-un bol mic se amesteca maioneza, ceapa si patrunjelul si se lasa la frigider.

Intr-un vas se amesteca faina si sarea, in altul se bat ouale cu apa si in cel de al treilea vas fulgii de porumb maruntiti. Bucata de peste se trece prin faina, dupa care prin ouale batute cu si la final prin fulgii de porumb. Se repeta actiunea pentru toata bucatile de peste si se pun la prajit in ulei vegetal 3-4 minute pe fiecare parte, pana capata o culoare aurie.

Serviti pestele cu sosul de maioneza pe deasupra si lamaie.

Pofta buna!