Magazin

FULGI DE PORUMB FARA ZAHAR 250G

In stock

Prima cereala pentru micul dejun, promovata la nivel international.Porumbul copt ofera carbohidrati hranitori cu eliberare lenta de enrgie, ideali a se consuma in prima parte zilei si ca snaks sanatos intre mese. Va propunem varianta dietetica , fara zahar.

Cumpară   aici

vezi descrierea scurtaascunde descrierea scurta

Prima cereala pentru micul dejun, promovata la nivel international.Porumbul copt ofera carbohidrati hranitori cu eliberare lenta de enrgie, ideali a se consuma in prima parte zilei si ca snaks sanatos intre mese. Va propunem varianta dietetica , fara zahar.

vezi descrierea produsuluiascunde descrierea produsului

Descriere Produs

Denumire produs: Fulgi de porumb fără zahăr 250 g

Ingrediente: Făină de porumb (99,6%), sare iodată, emulsifiant: mono și digliceride ale acizilor grași

Istoric: Corn Flakes sau fulgii de porumb își au originile în America, în anii 1876, când doctorul John Harvey Kellogg și-a dorit cu ardoare să le ofere pacienților unei clinici din Michigan o alimentație cât mai sănătoasă.După nenumărate încercări de a găsi niște rețete ușoare, care să conțină grâu fiert, în seara de 8 august1894, doctorul Kellogg a dat lovitura. Inspirat de grâul fiert ce rămăsese în oală, acesta a ales să nu-l arunce, ci l-a întins pe o masă și l-au presat cu două role. Astfel, au obținut fulgi de grâu, pe care ulterior i-au copt și i-au servit pacienților sub numele de Granose.Pentru că au avut un succes fulminant, acesta a ales să repete procedeul și pentru alte cereale, ajungând astfel la fulgii de porumb, ce aveau să stârnească o adevărată revoluție în alimentație. Pe 31 mai 1895, doctorul Kellog a înregistrat cererea de Flaked Cereals and Process of Preparing Same, iar pe 14 aprilie 1896 avea să apară Granose, o nouă marcă înregistrată.

Proprietăți: Fulgii de porumb fără zahăr sunt ideali pentru a fi consumați la micul dejun, deoarece vă vor oferi energia de care aveți nevoie, dar în același timp sunt o sursă bogată de vitamine, benefice pentru organism. Astfel, fulgii de porumb sunt o sursă excelentă de vitamine de tip B (B1, B2, B6, B12), C, fier, acid folic, calciu, proteine și minerale.

Beneficii Aveţi  grijă de organismul dumneavoastră și începeţi-vă ziua în forță, cu o porție de fulgi de porumb fără zahăr de la Pirifan. Grație conținutului ridicat de acid foloic, fulgii de porumb sunt utili în prevenirea malformațiilor congenitale și a cancerului de colon.

Rețete: Cel mai simplu mod de a consuma fulgii de porumb de la Pirifan este să-i amestecaţi cu iaurt ori lapte sau sucuri naturale. De asemenea, fulgii de porumb pot fi folosiți și în prepararea unor gustări delicioase, cum ar fi șnițelele ori celebrele crispy.Tot ce trebuie să faceţi este să zdrobești 200 g de fulgi de porumb, după care să daţi carnea de pui tăiată în fâșii prin oul bătut în prealabil și amestecat cu multe condimente și să o tăvăliţi prin fulgii de porumb.

Valori nutriționale medii per 100 g
Valoare energetică: 1583kj /376 kcal
Proteine: 7,9 g
Carbohidrați: 83, 4 g
Glucide: 1,6 g
Lipide: 0,8 g
Fibre: 3, 2 g
Sodiu: 0,067 g

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “FULGI DE PORUMB FARA ZAHAR 250G”