baton tranzit mix prune tarate de ovaz si migdale Pirifan

Efectele benefice ale prunelor, curmalelor si smochinelor asupra tranzitului intestinal. Asa au luat nastere batoanele Tranzit!

Prunele, curmalele si smochinele sunt unele dintre fructele cu cele mai puternice proprietati terapeutice si profilactice asupra sistemului digestiv. Bogate in fibre, dar si in vitamine si minerale esentiale, aceste fructe sunt esentiale pentru mentinerea unei sanatati digestive optime. Descopera principalele beneficii ale acestora asupra tranzitului intestinal, dar si in ce combinatii este indicat sa le consumi zilnic!

Beneficiile prunelor asupra tranzitului intestinal

Consumate atat in stare proaspata, cat si in forma uscata, conservate in compoturi sau introduse in batoane de cereale, prunele reprezinta un remediu naturist eficient impotriva constipatiei.

Din ce in ce mai des intalnita atat la copii, cat si la adulti, constipatia a devenit una dintre principalele probleme de sanatate cu care ne confruntam in epoca moderna. Motivele care stau la baza acestei afectiuni variaza de la stres, alimentatie saraca in fibre si pana la afectiuni digestive.

Prunele sunt fructe cu efect laxativ. Bogate in fibre, celuloza si mucilagiu, prunele stimuleaza tranzitul intestinal lent, ajuta la eliminarea fecalelor si la detoxifierea organismului. Batonul de fructe Tranzit Mix, de pe Pirifan.ro, pe baza de prune cu tarate de ovaz si portocale, este ideal pentru promovarea sanatatii sistemului digestiv.

Beneficiile curmalelor asupra tranzitului intestinal

Curmalele sunt consumate cel mai adesea sub forma deshidratata sau uscata si reprezinta un alt remediu naturist excelent contra constipatiei, datorita proprietatilor laxative. Insa beneficiile curmalelor asupra sistemului digestiv nu se opresc aici. Datorita continutului crescut de fibre prebiotice, curmalele reprezinta un remediu natural exceptional pentru o multime de alte probleme digestive.

Beneficiile smochinelor asupra tranzitului intestinal

Smochinele sunt alte fructe care ajuta din plin la stimularea tranzitului intestinal lent si la prevenirea constipatiei. Datorita continutului crescut de fibre, atat solubile, cat si insolubile, smochinele au efect detoxifiant si sunt un remediu profilactic excelent in lupta contra cancerelor de colon sau rect. Sunt considerate unele dintre cele mai puternice laxative, de aceea, medicii recomanda prudenta in consumul lor.

Batonul de fructe Tranzit Mix, cu smochine, curmale si tarate de ovaz, reprezinta o gustare de zi cu zi excelenta pentru promovarea sanatatii sistemului digestiv. Produs si distribuit de Pirifan.ro, acest produs contine doze ideale din aceste ingrediente, astfel incat sa te bucuri de beneficiile lui si sa nu existe riscul efectelor secundare neplacute.

Batoanele de fructe cu smochine, curmale si cereale din gama Tranzit reprezinta gustarea ideala dintre mese, In plus, datorita proprietatilor laxative si detioxifiante, ajuta la mentinerea greutatii ideale si la combaterea riscului de obezitate.