Fulgii de porumb fara zahar-beneficii !

Porumbul este o cereala originara dshutterstock_268916450in America Centrala si este cultivata in multe regiuni ale lumii ca planta alimentara, industriala si furajera, reprezentand alaturi de grau 80% din productia de cereale.

Micul dejun este cea mai important parte a zilei, de aceea este esential sa consumati cereale pentru un aport de energie pentru intreaga zi. Fulgii de porumb fara zahar sunt ideali in mentinerea unui regim alimentar echilibrat si sanatos.

Fulgii de porumb contin vitamina A, esentiala pentru mentinerea sanatatii pielii si pentru functionarea sistemului imunitar.

Vitaminele B6 si B12 reduc oboseala si extenuarea, contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Fulgii de porumb fara zahar sunt o sursa buna de acid folic responsabil cu formarea de celule noi si cu prevenirea bolilor cardiovasculare. Au un continut scazut de grasimi si induc senzatia de satietate, fiind recomandati in diete, impreuna cu exercitii fizice.

Sursa bogata de fier, fulgii de porumb pot reduce oboseala si extenuarea si contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei.

Fulgii de porumb fara zahar cu lapte sunt o sursa bogata de proteine. Proteinele sunt esentiale pentru structura celulelor rosii din sange, contribuie la cresterea masei musculare si la mentinerea sanatatii sistemului osos.