Fulgii de porumb- sugestii de consum!
Fulgii de porumb sunt ideali in mentinerea unui regim alimentar echilibrat si sanatos, fiind o sursa bogata de vitamine si minerale necesare organismului.
Consumati de obicei la micul dejun cu lapte sau iaurt, fulgii de porumb sunt o varianta mai sanatoasa pentru a inlocui chips-urile sau snack-urile.
De asemenea, combinati cu fructe proaspte, pot costitui o gustare delicioasa intre mesele principale ale zilei.
Preparatele pane vor avea un gust deosebit daca folositi fulgi de porumb. Puteti transforma clasicele snitele de pui intr-un preparat original si crocant, care va fi cu siguranta pe placul tuturor.
Aveti o ocazie speciala de sarbatorit? O prajitura de ciocolata cu fulgi de porumb va face deliciul invitatilor. Este extrem de rapid si usor de preparat.
Schimbati reteta micului dejun pentru cei dragi. Clatitele din fulgi de porumb cu branza sunt o modalitate excelenta de a va incepe ziua. Usor si rapid de pregatit, acestea vor fi apreciate atat de cei mari, cat si de cei mici.
Cartofii la cuptor crocanti sunt un deliciu. Feliile mai mari de cartofi sunt inmuiate in albus de ou, apoi in fulgii de porumb zdrobiti. Se lasa la cuptorul incalzit la 220 °C aproximativ jumatate de ora.
Indiferent cum sunt consumati, fulgii de porumb sunt esentiali unui stil de viata armonios. Includeti-i in alimentatia zilnica pentru a va bucura de beneficiile acestora.