Pirifan, partener în Campania “Mişcarea face bine”

Pirifan a fost unul dintre sponsorii campaniei “Mișcarea face bine by Dolce Sport”, coordonat de Cristian Mărgărit, eveniment care a atras o mulțime de entuziaști ai sportului, implicându-i într-o varietate de activități. “Mișcarea face bine”  a constat în trei zile de exerciții intense, în trei orașe diferite, pornind din București (14 iunie – Palatul Copiilor), ajungând apoi la Brașov (19 iulie – Piața Sfatului) și încheiându-se la Mamaia (9 august – Piațeta Perla).

Pentru că noi, cei de la Pirifan, credem cu tărie într-un stil de viață sănătos completat de asemenea de exerciții fizice zilnice, a fost o plăcere să oferim drept premii de participare câteva dintre produsele noastre 100% naturale.

Evenimentul “Mișcarea face bine” a fost un succes și a atras sute de oameni dornici să participe la work-shop-urile de Zumba, Kangoo sau X-Tempo, demonstrând că românii doresc să se întoarcă la un stil de viață cât mai sănătos și să redescopere plăcerea sportului în aer liber.

La cele trei evenimente au participat peste 40 de instructori profesioniști, atât din România, cât și din străinătate, care i-au antrenat pe participanți la activități de fitness, cardio sau chiar boot camp. La evenimente au avut acces atât doamnele, cât și domnii, indiferent de pregătirea fizică, fiind accesibile tuturor, chiar și cei mici s-au distrat pedalând pe bicicletele instalate în Piațeta Perla din Mamaia. Programul a început cu un training de dimineață, susținut de Cristina Androne, și s-a continuat pe tot parcursul zilei până la ora 21:00, încheinându-se cu o oră de Zumba, interval în care participanții s-au distrat și au transpirat intens, totul într-o atmosferă relaxată și plină de zâmbete.

În ultima zi a caravanei “Mișcarea face bine”, la sfârșitul programului, mulțimea adunată la Mamaia a insistat să mai continue cursul de Zumba, reacție care nu poate decât să ne bucure și să ne confirme succesul evenimentului nostru. Ediția din acest an a evenimentului “Mișcarea face bine” a adunat mult mai mulți participanți decât cele precedente, aducând în fața publicului traineri profesioniști care au fost de acord să-și petreacă timpul în aer liber, contribuind astfel la educația publicului în spiritul sportului.

Echipa Pirifan a fost încântată să participe la organizarea unui astfel de eveniment care susține aceleași valori în care credem și noi: sănătatea corpului și a minții obținute printr-o dietă sănătoasă bazată pe produse naturale și doza zilnică de sport practicată oriunde și oricând, chiar și în cele mai neconvenționale spații.

Sperăm să ne fiți alături și la edițiile viitoare în număr și mai mare, până atunci, vă invităm să fiți sănătoși, să faceți sport și să consumați produse naturale Pirifan!